• info@rozewoensdag.nl
  • Nijmegen, Nederland
Geen categorie
Gaat Roze Woensdag 2021 door?

Gaat Roze Woensdag 2021 door?

Het antwoord is ‘ja’. Het is belangrijk om minimaal één dag per jaar stil te staan bij de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap in Nijmegen. Dat vieren wij op woensdag 21 juli 2021 tijdens Roze Woensdag 2021. Hoewel de Vierdaagsemarsen zijn afgelast, roepen wij heel Nijmegen en omstreken tóch op om op deze woensdag mee te helpen met het creëren van zichtbaarheid voor de LHBTIQ+ gemeenschap.

Hoewel het er nu op lijkt dat we vanwege het coronavirus wederom een afgeslankte versie van Roze Woensdag (normaliter circa 250.000 bezoekers) tegemoet gaan, hopen wij met jullie hulp alsnog zichtbaarheid te creëren voor de LHBTIQ+ gemeenschap. Ook zonder feesten blijft het belangrijk om de LHBTIQ+ gemeenschap in de spotlights te zetten op de derde woensdag van juli. Nu nog meer dan ooit.

Programma Roze Woensdag 2021

De Stichting Roze Woensdag is momenteel druk bezig met het creëren van een programma voor Roze Woensdag 2021. Alle activiteiten zijn afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus. Hou onze website goed in de gaten voor verdere informatie.

Heb jij ideeën om Roze Woensdag 2021 alsnog een succes te maken? Stuur dan een e-mail naar info@rozewoensdag.nl.

Hoe kun jij meehelpen?

Één ding is zeker: we hebben jouw hulp hoe dan ook hard nodig om op woensdag 21 juli 2021 zichtbaarheid te creëren voor de LHBTIQ+ gemeenschap in Nijmegen en omstreken. Dit kun je doen door op die dag een regenboogvlag op te hangen aan je vlaggenmast, je balkon of voor je raam. Ook kun je roze óf regenboogkleurige kleding dragen op die dag. Dat zou geweldig zijn! Want Roze Woensdag mag nooit vergeten worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X