Nog maar twee weken tot hét evenement van het jaar! Begint het al te kriebelen? Dan komt natuurlijk ook de grote vraag bij je op: wat moet ik aan? We helpen je graag met onze Roze Woensdag-shirts!

Zijn alleen een paar roze slingers niet genoeg voor je? Ga dan voor een van de officiële Roze Woensdag-shirts! Je bent dan verzekerd van een goede outfit waarin je de hele dag kunt dansen, sjansen en feesten.

Hoe zien die fijne shirts er uit?

Samen met SebastienF hebben we vijf shirts ontworpen. Voor elk ontwerp is er een mannen- en een vrouwenmodel- Kies hieronder je lievelingsontwerp.

Waar scoor ik die shirts?

Bij SebastienF aan de Ziekerstraat 96 in Nijmegen kun je de shirts passen, voelen en zien. Zo weet je zeker dat het shirt je perfect past en je goed gestyled voor de dag komt.

Weet je nu al zeker welk shirt je wil hebben? Stuur dan een e-mail naar info@rozewoensdag.nl met je maat, lievelingsontwerp, of je liever een vrouwen- of mannenmodel draagt en je adres. Als je je bestelling op tijd in huis wilt hebben, moet jebetaling uiterlijk vrijdag 15 juli op onze rekening staan. De laatste verzending gaat vrijdag 15 juli namelijk de deur uit.

Op Roze Woensdag zijn de shirts verkrijgbaar bij De Wit Wasserij. Ook last minute kun je dus nog helemaal in stijl arriveren!

Wauw! Ik ben helemaal overtuigd! Wat kost een shirt?

De Roze Woensdag-shirts kosten €25 per stuk. Met je aankoop steun je Pride Photo Nijmegen. Van elk shirt gaat €2 naar dit doel. Pride Photo Nijmegen zet met fotografie en video mensen aan het denken over stereotypebeelden van mannelijkheid, vrouwelijkheid, genderrollen en seksuele voorkeuren.

Kan ik ook een shirt bestellen bij mijn jaarlijkse portie roze slingers?

Jazeker! Zie onze Roze Woensdagpakketten.