Roze Woensdag Senior

roze woensdag senior

Ein-de-lijk is het weer zover: Roze Woensdag 2022 gaat voor het eerst in drie jaar écht door! Dit jaar hebben we een speciaal programma voor senioren: Roze Woensdag Senior.

Middagrogramma Roze Woensdag Senior (14:30 uur)

Het middagprogramma begint om 14.30 uur en vindt plaats in het Roze Huis Nijmegen. Er is een optreden van een singer-songwriter, een pubquiz en een klein muziekprogramma. We voelen mister en miss Senior Pride van 2022 aan de tand tijdens een kort vraaggesprek en dan volgt er een speeddate op basis van filminteresses. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je een verrassende ontmoeting krijgt met een man, vrouw, X die jouw filminteresses deelt. Je kunt die avond samen naar de film in Lux, maar je voelt je er zeker niet alleen, want we gaan die avond met z’n allen samen naar de film!

Avondprogramma Roze Woensdag Senior (20:00 uur)

Na het programma in het Roze Huis gaan we allemaal lekker (uit) eten en om 20.00 uur is er in Arthouse LUX, op loopafstand van het Roze Huis, een speciale filmvertoning met een klassieke roze film. Kortom, een gezellig programma dat gehost wordt door Mister Senior Pride 2019: Clem Bongers.

Let op: dit programma is gratis! Bestel wel een ticket om verzekerd te zijn van een plaats, dat kan hier op de website van LUX Nijmegen.

Kosten en aanmelden

Dit programma wordt aangeboden door Stichting Roze Woensdag, Sterker Sociaal werk, Stichting Vierdaagsefeesten en Arthouse LUX. Het programma in het Roze Huis en Arthouse LUX is gratis. Het diner is op eigen kosten. Zowel voor het programma in het Roze Huis als voor de film in LUX is aanmelden noodzakelijk. Er is die middag en avond plaats voor 50 mensen, dus meld je snel aan via regenboogsenioren@rozewoensdag.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname met verdere informatie over tijden en locaties.

Bekijk het hele programma van de Vierdaagsefeesten op vierdaagsefeesten.nl/programma

 

  • Date : 20-07-2022
  • Time : 14:30 (UTC)
  • Venue : Roze Huis, Nijmegen

Related Events

Roze Woensdag 2022
Nijmegen en omstreken

Oproep: overspoel Nijmegen met roze én regenboog op Roze Woensdag!

Stichting Roze Woensdag heeft als doel om gedurende

roze woensdag pride walk
Roze Woensdag 2022
St. Stevenskerk

Roze Woensdag Pride Walk

Stichting Roze Woensdag organiseert ook dit jaar weer

Roze Woensdag 2022
St. Stevenskerk

COC Cocktail Refugee Meeting @ Roze Woensdag

Everybody should feel safe and welcome in Nijmegen.

roze woensdag jong
Roze Woensdag 2022
Bibliotheek Mariënburg

Roze Woensdag Jong!

Vorig jaar was In Bibliotheek De Marienburg, LUX

milq nijmegen
Roze Woensdag 2022
Café Van Buren

MilQ | Officiële Afterparty Roze Woensdag

MilQ is hét feest in Nijmegen om overspoeld

nl_NLDutch