Doe een donatie aan Roze Woensdag

Het meest roze regenboogfeestje van Oost-Nederland zou niet kunnen bestaan zonder giften, donaties, sponsoring en hardwerkende vrijwilligers. Daarom is jouw steun in de vorm van een vrijwillige donatie aan Roze Woensdag (bedrag naar keuze) enorm welkom!

Het standaardbedrag in het formulier hieronder staat ingesteld op 10 euro. Je kunt dit bedrag naar wens aanpassen: van € 1,- tot € 999,-. Iedere euro is van harte welkom!

Doneer een bedrag naar keuze aan Roze Woensdag

Doneer € -

Word ‘Vriend van Roze Woensdag’

Het zou daarom geweldig zijn als je ons op structurele basis als zou willen steunen als officiële Vriend van Roze Woensdag. Dit kan voor 52 euro per jaar. Eén euro per week dus. Want eigenlijk mag het elke week wel Roze Woensdag zijn! Mocht € 52,- te veel zijn, kies dan voor € 26,- of doe een eenmalige donatie. Elke bijdrage is meer dan welkom.

Totaal: € -

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Als vriend van Stichting Roze Woensdag draag je direct bij aan het behalen van onze doelstellingen. Ons belangrijkste doel is het vergroten van de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap en alle diversiteit daarbinnen.

Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor, dat Nijmegen en omgeving roze en regenboog kleurt op Roze Woensdag in de vierdaagse week en vragen wij op allerlei manieren gedurende het hele jaar aandacht voor (gebrek aan) acceptatie.

Jouw vriendschap maakt ook inhoudelijke activiteiten mogelijk, zodat we:

  • Samen met COC Café Dapper gasten kunnen ontvangen op Roze Woensdag. Café Dapper is er voor LHBTI+’ers met een (licht) verstandelijke handicap;
  • Samen met de COC-werkgroep Cocktail LHBTIQ+ vluchtelingen kunnen uitnodigen naar Roze Woensdag te komen. Zij zijn immers gevlucht vanwege gebrek aan acceptatie;
  • In samenwerking met AutiRoze een speciale screening van Oscar genomineerde animatiefilm Mind My Mind kunnen draaien en de Nijmeegse maker van de film kunnen uitnodigen om de film te introduceren;
  • Samen met Bibliotheek Gelderland Zuid een Roze Woensdag Jong! kunnen organiseren.

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten gerealiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld in 2014 in samenwerking met Amnesty vijf Russische sporters uitgenodigd om de Vierdaagse te wandelen en Roze Woensdag te vieren. Maar veel belangrijker nog: met jouw bijdrage kunnen we ook de komende jaren mooie projecten blijven ontwikkelen!

Wat krijg jij als vriend?

Een goede vriendschap komt van twee kanten. We willen samen met onze vrienden een community bouwen! Daarom kijken we elk jaar wat we samen met onze vrienden kunnen doen.

Het ene jaar kan dat bijvoorbeeld een uitnodiging zijn voor een moment op Roze Woensdag of korting op een film bij LUX; het andere jaar een uitnodiging voor een expositie Pride Photo Nijmegen. Zo ontmoeten we elkaar regelmatig en blijven we verbonden. Dat vinden we leuk!

Daarnaast blijven we bij elkaar betrokken via de speciale Vrienden-nieuwsbrief. Daarin houden we je op de hoogte van onze nieuwste plannen en updates rondom Stichting Roze Woensdag. We zijn volop in ontwikkeling. Ten slotte ontvang je als vriend ook nog het nú al legendarische Roze Woensdag- Vierdaagsepoppetje. Dus… waar wacht je nog op? Doe snel een donatie aan Roze Woensdag!

En verder?

Momenteel werken wij aan een herziening van onze statuten om de ANBI-status te kunnen aanvragen. Daarmee wordt een donatie ook fiscaal aantrekkelijk. Wat is ANBI? Een ANBI is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Zie voor meer informatie: www.anbi.nl

 

donatie aan roze woensdag