Vacatures / Stages

Wil jij meehelpen om het meest roze feestje van Nederland tot een gigantisch succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Omdat we één van de grootste LHBTIQ+ events van het jaar zijn in Nederland zijn wij constant op zoek naar vrijwilligers.

  • Vrijwilligers Roze Woensdag (events/productie)

Als vrijwilliger events/productie ben je een manusje van alles en help je met het opbouwen en afbreken van events, begeleiden en ontvangen van gasten en publiek en zorg je er met een tof team van vrijwilligers voor dat alle events op rolletjes lopen. 

  • Vrijwilligers Roze Woensdag (communicatie/social)

Als vrijwilliger communicatie/social help je Roze Woensdag door allerlei communicatieklusjes uit te voeren. Je vindt het leuk om te fotograferen, filmen, schrijven en om onze socialmediakanalen te beheren. 

  • Vrijwilligers Roze Woensdag

Wil jij iemand van Cocktail (lgbt refugee) begeleiden tijdens Roze Woensdag en ben jij sociaal vaardig? Dan zoeken we jou! Deelnemers van Cocktail willen graag Roze Woensdag bezoeken en meteen ook in contact komen met andere bezoekers van Roze Woensdag. Je gaat dan bijvoorbeeld samen naar de opening of loopt samen mee met de Pride Walk.

  • Stagiair Roze Woensdag

Ben jij handig met social media (website, posten van berichten op socials, contentkalender) en zoek jij nog een stageplaats? Stichting Roze Woensdag zoekt een stagiair die gedurende het jaar onze website en socials up to date wil houden.
Je schakelt voornamelijk met de projectleider. Daarnaast stem je ook af met externe partners.

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met info@rozewoensdag.nl