Word ‘Vriend van Roze Woensdag’

Stichting Roze Woensdag is afhankelijk van vrijwilligers, giften, donaties en sponsoring. Het zou daarom geweldig zijn als je ons als vriend wilt steunen. Dit kan voor 52 euro per jaar. Eén euro per week dus. Want eigenlijk mag het elke week wel Roze Woensdag zijn!

Als je ons wilt steunen, maar € 52,- te veel is, kies dan voor € 26,- of doe een eenmalige donatie. Elke bijdrage is meer dan welkom.

Totaal: € -

Doe je liever een eenmalige donatie?

Wil je liever eenmalig (of anoniem) een donatie doen, zonder verdere verplichtingen? Zo fijn! Via dit donatieformulier kun je een bedrag naar keuze doneren aan Stichting Roze Woensdag. Elke euro telt, dus enorm veel dank voor je donatie!

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Als vriend van Stichting Roze Woensdag draag je direct bij aan het behalen van onze doelstellingen. Ons belangrijkste doel is het vergroten van de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap en alle diversiteit daarbinnen.

Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat Nijmegen en omgeving roze en regenboog kleurt op Roze Woensdag in de vierdaagseweek en vragen wij op allerlei manieren gedurende het hele jaar aandacht voor (gebrek aan) acceptatie.

Jouw vriendschap maakt ook inhoudelijke activiteiten mogelijk, zodat we onder andere:

  • Samen met COC Café Dapper gasten kunnen ontvangen op Roze Woensdag. Café Dapper is er voor LHBTI+’ers met een (licht) verstandelijke handicap;
  • Samen met de COC-werkgroep Cocktail LHBTIQ+ vluchtelingen kunnen uitnodigen naar Roze Woensdag te komen. Zij zijn immers gevlucht vanwege gebrek aan acceptatie;
  • Samen met Bibliotheek Gelderland Zuid een Roze Woensdag Jong! kunnen organiseren;
  • Bijeenkomsten organiseren voor regenboogsenioren.

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten gerealiseerd. Maar veel belangrijker nog: met jouw bijdrage kunnen we ook de komende jaren mooie projecten blijven ontwikkelen!

Wat krijg jij als vriend?

Een goede vriendschap komt van twee kanten. We willen samen met onze vrienden een community bouwen! Daarom kijken we elk jaar wat we samen met onze vrienden kunnen doen.

Het ene jaar kan dat bijvoorbeeld een uitnodiging zijn voor een moment op Roze Woensdag of korting op een film bij LUX; het andere jaar een uitnodiging voor een expositie Pride Photo Nijmegen. Zo ontmoeten we elkaar regelmatig en blijven we verbonden. Dat vinden we leuk!

Elk jaar word je als vriend uitgenodigd voor de openingsbijeenkomst van Roze Woensdag.

Ten slotte ontvang je als vriend ook nog het nú al legendarische Roze Woensdag- Vierdaagsepoppetje.

Stichting Roze Woensdag is een ANBI-stichting.