Regenboog Senioren

Programma voor Regenboog Senioren tijdens Roze Woensdag

Op Roze Woensdag is er een speciaal programma voor Regenboog Senioren in het Roze Huis Nijmegen. Na de drukbezochte eerste editie van Regenboog Senioren 2022, kon een vervolg niet uitblijven!

Het middagprogramma begint om 14.00 uur en vindt plaats in het Roze Huis Nijmegen. Dit jaar met een muziekprogramma en een presentatie over de RegenboogRoutes (stadswandelingen door het roemruchte LHBTI+ verleden van Nijmegen). Er is veel tijd om bij te kletsen en we verkennen gemeenschappelijke interesses op basis van kunst en cultuur of samen wandelen of eten. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je een verrassende ontmoeting krijgt met een man, vrouw, X die jouw interesses deelt!

Het muziekprogramma bestaat uit het liedjes- en verhalenprogramma ‘Alles goed?… iedereen zichzelf?!’ waarmee Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos – samen met zanger Klaas Spekken en pianist Tony Hoyting – in zorg- en welzijnsorganisaties aandacht vraagt voor de leefwereld en levensgeschiedenis van Regenboogouderen. De muziek wordt afgewisseld door korte verhalen over regenboogouderen.”

Na het programma in het Roze Huis gaan we allemaal lekker (uit) eten en om 20.00 uur draait er in Arthouse LUX speciaal voor de gelegenheid de filmklassieker Cabaret. Mister Senior Pride Clem Bongers zal de film inleiden.

Kosten en aanmelden

Het programma is georganiseerd door Stichting Roze Woensdag, Sterker Sociaal werk en Arthouse LUX. Het programma in het Roze Huis en Arthouse LUX is gratis. Het diner is op eigen kosten. Zowel voor het programma in het Roze Huis als voor de film in LUX is aanmelden noodzakelijk.
Voor deelname aan het Middagprogramma mail je naar regenboogsenioren@rozewoensdag.nl.
Om een kaartje te reserveren voor de film in Lux, volg je deze link
Er is die middag en avond plaats voor 50 mensen, dus meld je snel aan! Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname. 

Dit programma wordt gratis aangeboden door Stichting Roze Woensdag en LUX en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Nijmegen, de Rabobank, Het Blauwe Fonds, de Vierdaagsefeesten en Sterker Sociaal werk.

Bekijk het hele programma op www.vierdaagsefeesten.nl/programma

  • Date : 19 jul 2023
  • Time : 14:00 (UTC)
  • Venue : Roze Huis Nijmegen