Eén week na Roze Woensdag 2022: de Eurogames in Nijmegen!

Gepubliceerd door Arianne op

Ook als Roze Woensdag 2022 voorbij is, blijft Nijmegen nog een tijdje dé roze regenbooghoofdstad van Nederland. Precies één week na Roze Woensdag is het namelijk tijd voor de Eurogames in Nijmegen!

eurogames 2022

Op 27, 28, 29 en 30 juli komen zo’n 2500 sporters uit heel Europa, vooral lhbtiq+’ers naar Nijmegen voor een groots roze festijn met sport, optredens en natuurlijk feest.

Sporters kunnen meedoen aan zeventien sporten: van zwemmen tot bridge en van tennis tot ballroom dansen. Je hoeft geen topsporter te zijn om deel te nemen; sporters van alle niveaus en van alle leeftijden zijn welkom om van deze happening een groot feest te maken.

Spectaculaire opening op 27 juli

De opening is op 27 juli aan de Waalkade, met verschillende optredens van artiesten als Son Mieux, Ellen ten Damme (solo) en Merijn van Haren, de zanger van Navarone. Op 30 juli is daar ook de sluiting met een optreden van Julia Zarah.

Het dessert van dit alles is een ouderwets knallende KissKiss in de Vereeniging tot in de heel vroege uurtjes. En voor hen die niet van feesten houdt is er gedurende de hele week ook een cultureel programma en veel ruimte voor ontmoeting. Zo is er voor ieder wat wils! 

Meer info over de Eurogames 2022 in Nijmegen

Check https://eurogames2022.eu/ voor alle informatie over de Eurogames.