Gezocht: Pride Walk-vrijwilligers op Roze Woensdag!

Gepubliceerd door Arianne op

Wil jij meehelpen om de Pride Walk van Roze Woensdag op woensdag 20 juli 2022 een gigantisch succes te maken? Zou jij graag je steentje bij willen dragen om aandacht te vragen voor de lhbtiq+ gemeenschap in Nijmegen en ver daarbuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Nog maar twee weken tot Roze Woensdag 2022! Dit jaar is Roze Woensdag eindelijk weer zoals vroeger, met veel bezoekers voor de Vierdaagsefeesten en vooral veel plezier: het leukste roze regenboogfeest van Nederland!

Gezocht: vrijwilligers voor de Pride Walk

Stichting Roze Woensdag brengt ook weer een mooi, inhoudelijk programma, met onder andere de derde editie van de Pride Walk. Maar… we kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken bij het organiseren van deze kleurrijke protestmars tijdens Roze Woensdag!

Praktische informatie

Datum: 20 juli
Tijd: 12:00 – 14:00 uur
Locatie: Stevenskerk (beginpunt) tot Waalkade (eindpunt)

Wat moet je doen?

We zoeken vooral vrijwilligers die het leuk vinden…

  • … je steentje bijdragen aan het creëren van zichtbaarheid voor de lhbtiq+ gemeenschap op Roze Woensdag, tijdens de Vierdaagsefeesten;
  • … bepaalde gasten te begeleiden;
  • … mee te helpen met het begeleiden van de stoet, door aan de zijkanten en achteraan mee te lopen;
  • … het publiek te enthousiasmeren;
  • … zorgen dat de protestmars gezellig en veilig blijft door een oogje in het zeil te houden 
Wil je helpen? 

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van de Pride Walk op Roze Woensdag? Of heb je bepaalde vragen? Neem dan vrijblijvend, maar het liefst vóór vrijdag 15 juli contact op met vrijwilligerscoördinator Erik Persoon via online@rozewoensdag.nl

Wij kunnen alvast beloven dat het een enorm leuke en onvergetelijke ervaring zal zijn. Je leert nieuwe mensen kennen, bent een onderdeel van het mooiste roze regenboogfeestje van Nederland en je krijgt daarnaast een t-shirt en een gratis drankje bij de finish. 

Bekijk hieronder de foto’s van de vorige edities

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *