Hier moet je zijn op Roze Woensdag 2022!

Gepubliceerd door Arianne op

Op woensdag 20 juli is Nijmegen weer de roze regenbooghoofdstad van Nederland! Op de derde woensdag van juli, tijdens de tweede dag van de Vierdaagsemarsen en de vijfde dag van de Vierdaagsefeesten

Het programma is bekend! Ben je benieuwd waar je moet zijn op Roze Woensdag? Check dan het programma via onderstaande link. 

Bekijk het programma van Roze Woensdag 2022

 

Over Roze Woensdag

Stichting Roze Woensdag heeft als doel om gedurende het hele jaar zichtbaarheid te creëren voor de LHBTIQ+ gemeenschap in Nijmegen en omstreken. We brengen belangrijke onderwerpen onder de aandacht en zetten ons in voor eenieder die nog veel te vaak discriminatie ervaart vanwege seksuele voorkeur of genderidentiteit. Met als hoogtepunt de Roze Woensdag, tijdens de Vierdaagse(feesten) in Nijmegen.

Ook dit jaar gaan we weer alles op alles zetten om Nijmegen te veroveren met roze en regenbogen. Dit jaar op woensdag 20 juli 2022! Heb jij ideeën om Roze Woensdag in 2022 nóg rozer te maken, met een leuk event of een bijzondere actie? Laat het ons weten via info@rozewoensdag.nl. 

Vrijwilligers gezocht voor Roze Woensdag

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor Roze Woensdag. Samen met jou zouden we graag het mooiste roze regenboogfeestje van het jaar bouwen. We zijn onder andere op zoek naar productie- en communicatievrijwilligers. Meer info? Ga dan naar onze pagina met vacatures

Contact met Roze Woensdag

Heb je een vraag, wil je op Roze Woensdag 2022 een event organiseren of wil je om een andere reden met ons contact opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@rozewoensdag.nl en we beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk. 

Bekijk de foto’s van Roze Woensdag 2021


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *