De helden van ‘De Snelle Slak’ wandelen de Vierdaagse voor Stichting Roze Woensdag!

Gepubliceerd door Arianne op

Op dinsdag 19 juli zullen bijna 50.000 wandelaars weer deelnemen aan de grootste wandeltocht ter wereld: de Vierdaagse! Wij vragen je aandacht voor vijf bijzondere wandelaars, die de Vierdaagse zullen lopen met een speciaal doel, namelijk: Stichting Roze Woensdag.

Het team van ‘De Snelle Slak’, bestaande uit Maurits Gemmink, Harold Wilke, Agnes Lewe, Mireille Eindhoven en Lisette Bros hoopt met het wandelen van de Vierdaagse maar liefst € 600 euro op te halen voor Stichting Roze Woensdag. Dit team van roze wandelaars zou dit geld op willen halen, zodat Roze Woensdag het hele jaar door activiteiten en projecten kan blijven organiseren voor lhbtiq+’ers in Nijmegen en ver daarbuiten. 

Een feest voor iedereen

Op hun sponsorlooppagina zegt het team van ‘De Snelle Slak’ zelf: “Stichting Roze Woensdag organiseert projecten waardoor iedereen zich thuis voelt op Roze Woensdag! Denk daarbij niet alleen aan projecten voor de LHBTI+-ers (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transpersonen en intersekse personen), maar juist ook aan LHBTI+ mensen met een verstandelijke handicap, vluchtelingen, jeugd en jongeren of juist ouderen. De stichting kan daarbij wel een steuntje gebruiken! En daarom lopen wij voor Roze Woensdag.”

Doneer aan de helden van De Snelle Slak

Stichting Roze Woensdag vindt het geweldig als jij ook een (klein) bedrag zou willen doneren aan de helden van De Snelle Slak. Je kunt al doneren vanaf € 1. Alle kleine beetjes helpen!

Met deze donaties kan Roze Woensdag zich het hele jaar door blijven inzetten voor de lhbtiq+ gemeenschap in Nijmegen en ver daarbuiten. Wil jij weten wat er met je donatie gebeurt? Dat lees je hier.

Wil je Roze Woensdag jaarlijks steunen? Word dan Vriend van Roze Woensdag via deze link. Met jouw donatie kunnen wij enorm veel mooie activiteiten realiseren. Alvast veel dank! 

Doneer via deze link aan deze geweldige wandelaars